Rossa N°1

22 zł
Sos pomidorowy, sycylijskie oregano, mozzarella, oliwa E.V.

Rossa N°2

29 zł
Anchois, oliwki taggiasche, kapary, czosnek, peperoncino

Rossa N°3

31 zł
Mozzarella di bufala, bazylia, oliwa extra vergine


Rossa N°4

29 zł
Kalabryjska pikantna kiełbasa ‘nduja, bazylia

Rossa N°5

29 zł
Gorgonzola dop, speck

Rossa N°6

29 zł
Karczochy, szynka gotowana, oliwki taggiasche, pieczarki


Rossa N°7

29 zł
Salame napoli, rukola

Rossa N°8

29 zł
Ser owczy dojrzewający, guanciale

Rossa N°9

34 zł
Prosciutto crudo, rukola, pomidorki cherry, grana padano


Rossa N°10

33 zł
Speck, świeży ananas, świeże jalapeño

Rossa N°11

36 zł
Krewetki tygrysie, ser kozi, domowe pesto bazyliowe

Rossa N°12

33 zł
‘nduja, świeże habanero, świeże jalapeño

Rossa N°13

33 zł
Salame piccante, scamorza affumicata, cebula

Rossa N°14

32 zł
Tuńczyk, oliwki taggiasche, czerwona cebula, oregano

Rossa N°15

34 zł
Mozzarella di bufala, salame napoli, pecorino romano

Rossa N°16

35 zł
Bresaola, rukola, grana padano

Rossa N°17

36 zł
Prosciutto crudo, burrata, pomidorki cherry, rukola

Rossa N°18

31 zł
Salame piccante, jalapenio, cebula

Rossa N°19

30 zł
Salame napoli, papryka czerwona, cebula, oliwki

Ciasto do pizzy neapolitańskiej wyrasta co najmniej 24h. Przygotowujemy je z włoskiej mąki, drożdży, soli i wody. Do produkcji sosu używamy włoskich pomidorów, oliwy extra vergine i sycylijskiego oregano