Nasz Szef

Głównym pizzaiolo w 360° jest sycylijczyk Bruno Marchisio. To On dba o receptury, ciasto i kompozycje smakowe na naszych pizzach. Bruno do Polski przyjechał - a jakże - za kobietą.

Nasz Lokal

Dysponujemy 30 miejscami siedzącymi, profesjonalnym sprzętem audio i projektorem. Organizujemy imprezy okolicznościowe dla przyjaciół i firm. W sezonie letnim zapraszamy do klimatycznego ogródka.

Nasza Kuchnia

Nasze ciasto na pizzę leżakuje minimum 24 godziny. W tym czasie drożdże w procesie fermentacji rozkładają cukry, powodując, że ciasto staje się bardziej pulchne i lekkostrawne. Do jego produkcji używamy mąki sprowadzanej dla nas prosto z Włoch. Stamtąd też pochodzą nasze wędliny i sery, które serwujemy jako antipasti lub jako dodatek do pizzy. Dla łasuchów przygotowujemy prawdziwie włoskie desery i szejki lodowe.

Nasz Bar

Jeżeli masz ochotę na piwo lub drinka, 360° to miejsce dla Ciebie. W ofercie mamy piwa beczkowe, polskie piwa z browarów rzemieślniczych jak rownież m. in. piwa belgijskie, litewskie, francuskie, meksykańskie, amerykańskie i oczywiście włoskie. Karta drinków oparta jest o włoskie likiery. Z napojów bezalkoholowych serwujemy polskie lemoniady i importowane cole i soki.